error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Het Rond Advocaten is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een ruzie Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Zeist.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Het Rond Advocaten uit Zeist op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Zeist.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Zeist.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We doen zaken met verschillende partners in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Het Rond Advocaten
Branche
Mediation
KVK
63275414
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
08-05-2015
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators