Ontdekken wat Het Rond Advocaten of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de omgeving van Zeist.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Het Rond Advocaten uit Zeist goed.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Zeist.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Zeist.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!