Meer informatie over wat Het Familierechtkantoor of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de regio van Zwolle.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Het Familierechtkantoor uit Zwolle goed.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Zwolle.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Zwolle.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!