error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Het Familierechtkantoor of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Zwolle laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Het Familierechtkantoor uit Zwolle levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Zwolle.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Zwolle.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We werken samen met bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Het Familierechtkantoor
Branche
Mediation
KVK
55981070
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
05-09-2012
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators