error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Het Familierechthuis advocatuur & mediation is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Horst.

Heb je een conflict met iemand? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Het Familierechthuis advocatuur & mediation uit Horst verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Horst.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Horst.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Het Familierechthuis advocatuur & mediation
Branche
Mediation
KVK
58928383
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-10-2013
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators