Het Familierechthuis advocatuur & mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een ruzie. Om goede offertes in te zien van mediation bedrijven in de regio van Horst laat je jouw informatie achter in het formulier.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators in de buurt van Horst.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We werken samen met bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Horst.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Het Familierechthuis advocatuur & mediation uit Horst levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.