Het Familiegesprek is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Driebergen-Rijsenburg.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Driebergen-Rijsenburg.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Het Familiegesprek uit Driebergen-Rijsenburg op de juiste plek.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Driebergen-Rijsenburg.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.