error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Het Familiegesprek is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een conflict Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediators in de regio van Driebergen-Rijsenburg.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Het Familiegesprek uit Driebergen-Rijsenburg op de juiste plek.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Driebergen-Rijsenburg.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators in de buurt van Driebergen-Rijsenburg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Het Familiegesprek
Branche
Mediation
KVK
66843634
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-09-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators