Weten wat Het Akkoord of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om goede offertes te bekijken van mediators in de regio van Heerenveen laat je jouw wensen achter in het formulier.

Diensten

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder obstakels? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Heerenveen.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Het Akkoord uit Heerenveen verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Heerenveen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.