error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Het Akkoord is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de regio van Heerenveen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Het Akkoord uit Heerenveen biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Heerenveen.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Heerenveen.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze website. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Het Akkoord
  • Coehoorn v Scheltingaweg 315, 8442CK, Heerenveen
  • 06-27283453
  • hetakkoord.nl
Branche
Mediation
KVK
01101345
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators