Meer informatie over wat Hermes Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de omgeving van Eelde laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen je onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Hermes Mediation uit Eelde goed.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Eelde.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Eelde.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!