error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Hermes Mediation is een mediator die jou kan helpen met een conflict Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Eelde laat je jouw wensen achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Hermes Mediation uit Eelde levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Eelde.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Eelde.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We werken samen met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Hermes Mediation
Branche
Mediation
KVK
63518171
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-06-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators