error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Hering-de Monchy & Kiesouw Advocaten is een mediator die jou kan ontzorgen met een conflict Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van mediators in de buurt van Zutphen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Hering-de Monchy & Kiesouw Advocaten uit Zutphen op de juiste plek.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Zutphen.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Zutphen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Hering-de Monchy & Kiesouw Advocaten
Branche
Mediation
KVK
08215126
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators