Hering-de Monchy & Kiesouw Advocaten is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een conflict. Om goede kostenplaatjes in te zien van mediators in Zutphen laat je jouw details achter in het formulier.

Ben je met een ander in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Hering-de Monchy & Kiesouw Advocaten uit Zutphen op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan scheiden, zonder problemen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Zutphen.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Zutphen.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We doen zaken met bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!