HEPKEMA Coaching & Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Meppel.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Meppel.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij HEPKEMA Coaching & Mediation uit Meppel goed.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Meppel.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We doen zaken met verschillende partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.