error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

HEPKEMA Coaching & Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen met een conflict Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de buurt van Meppel laat je jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij HEPKEMA Coaching & Mediation uit Meppel op de juiste plek.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Meppel.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet een hoop bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators in de regio van Meppel.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

HEPKEMA Coaching & Mediation
Branche
Mediation
KVK
04072407
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-01-2004
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators