Ontdekken wat Henk de Vos Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Epe laat je jouw wensen achter in het formulier.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Epe.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Epe.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Henk de Vos Mediation uit Epe goed.