error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Henk de Vos Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de buurt van Epe laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Henk de Vos Mediation uit Epe goed.

Taken

Zo vlug als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Epe.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators in de regio van Epe.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We doen zaken met ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Henk de Vos Mediation
  • Sint Crusiusweg 31B, 8161HG, Epe
  • 0578-627382
Branche
Mediation
KVK
62156969
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators