Meer informatie over wat Hendriks Reijntjes Advocaten & Mediators of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van Maastricht.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Maastricht.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Hendriks Reijntjes Advocaten & Mediators uit Maastricht verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Maastricht.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.