Hemmink Bedrijfsadvies, Mediation & Training is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Almelo.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediators in de regio van Almelo.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Diensten

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Almelo.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Hemmink Bedrijfsadvies, Mediation & Training uit Almelo verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.