error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Hello Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een onenigheid. Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de regio van Bergen (NH).

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Hello Mediation uit Bergen (NH) goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Bergen (NH).

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Bergen (NH).

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Hello Mediation
Branche
Mediation
KVK
53208846
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators