Meer informatie over wat Hello Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van mediators in Bergen (NH) laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Hello Mediation uit Bergen (NH) levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Bergen (NH).

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediators in de buurt van Bergen (NH).

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!