Hellinga Soepboer Assurantiën is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een conflict. Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Dokkum laat je jouw informatie achter in het formulier.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder obstakels? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Dokkum.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Hellinga Soepboer Assurantiën uit Dokkum biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Dokkum.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.