error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Heldring Consultancy & Mediation Services of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Rosmalen.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Rosmalen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze website. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

Diensten

Zo vlug als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Rosmalen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen je onderneming? Heldring Consultancy & Mediation Services uit Rosmalen verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Heldring Consultancy & Mediation Services
Branche
Mediation
KVK
17154051
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators