Heinink Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een ruzie. Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Schaijk.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Schaijk.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Heinink Mediation uit Schaijk verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Schaijk.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.