error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Heinink Mediation is een mediator die jou kan assisteren bij een ruzie Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van mediators in Schaijk laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Heinink Mediation uit Schaijk verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Schaijk.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Schaijk.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Heinink Mediation
Branche
Mediation
KVK
17160979
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators