Heiner Advocaat & Mediator is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van mediation bedrijven in de regio van Amersfoort.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Amersfoort.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Amersfoort.

Heb je ruzie met een ander? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Heiner Advocaat & Mediator uit Amersfoort levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.