error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Heide Mediation is een mediator die jou kan ondersteunen met een ruzie Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van mediators in de regio van Wouw.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Heide Mediation uit Wouw op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Wouw.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Wouw.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Heide Mediation
Branche
Mediation
KVK
71695850
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
22-05-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators