error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Heide Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediators in de omgeving van Wouw.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Wouw.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Wouw.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Heide Mediation uit Wouw goed.

Heide Mediation
Branche
Mediation
KVK
71695850
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
22-05-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators