Heerenstaete advocaten & mediation is een mediator die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van mediators in de buurt van Rhenen.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Rhenen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Rhenen.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Heerenstaete advocaten & mediation uit Rhenen verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.