error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Heerenstaete advocaten & mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Rhenen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Heerenstaete advocaten & mediation uit Rhenen op de juiste plek.

Taken

Zo snel mogelijk scheiden, zonder issues? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Rhenen.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Rhenen.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Heerenstaete advocaten & mediation
Branche
Mediation
KVK
30284024
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-2008
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators