error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Heelwording is een mediation specialist die jou kan helpen met een onenigheid. Om goede offertes in te zien van mediation bedrijven in de regio van Uden laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Heelwording uit Uden op de juiste plek.

Oplossingen

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Uden.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Uden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met verschillende partners in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Heelwording
Branche
Mediation
KVK
17255565
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-01-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators