Heeg & Holthinrichs Advocaten is een mediation specialist die jou kan helpen bij een ruzie. Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Groningen.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Groningen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Groningen.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Heeg & Holthinrichs Advocaten uit Groningen verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.