Hauwert Advocatuur & Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een ruzie. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de regio van Duiven.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Duiven.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Hauwert Advocatuur & Mediation uit Duiven verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Duiven.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.