error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Hauwert Advocatuur & Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Duiven.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Hauwert Advocatuur & Mediation uit Duiven op de juiste plek.

Diensten

Zo vlug als het kan scheiden, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Duiven.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Duiven.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Hauwert Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
67194044
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-11-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators