error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Hartmanns Mediation & Coaching of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de buurt van Vught laat jij jouw details achter in het formulier.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Hartmanns Mediation & Coaching uit Vught biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Vught.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Vught.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze website. We werken samen met ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Hartmanns Mediation & Coaching
Branche
Mediation
KVK
17112870
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators