Weten wat Hartmanns Mediation & Coaching of een andere mediator voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Vught laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Vught.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We doen zaken met bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Denk hierbij aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Vught.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Hartmanns Mediation & Coaching uit Vught biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.