Harma Stevens MEDIATION & LIFESTYLE-ADVIES is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Nuis.

Taken

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Nuis.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Harma Stevens MEDIATION & LIFESTYLE-ADVIES uit Nuis op de juiste plek.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators in de regio van Nuis.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.