error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Harma Stevens MEDIATION & LIFESTYLE-ADVIES of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de omgeving van Nuis.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je onderneming? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Harma Stevens MEDIATION & LIFESTYLE-ADVIES uit Nuis goed.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Nuis.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Nuis.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Harma Stevens MEDIATION & LIFESTYLE-ADVIES
Branche
Mediation
KVK
60740108
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-06-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators