error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Hanze Mediation is een mediator die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van mediators in de omgeving van Bedum.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Hanze Mediation uit Bedum biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Bedum.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Bedum.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We doen zaken met ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Hanze Mediation
Branche
Mediation
KVK
55178081
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators