Ontdekken wat Hanze Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Om goede offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Bedum laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen je onderneming? Hanze Mediation uit Bedum verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Bedum.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Bedum.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!