error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Hanssen Spronk Familierecht is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een ruzie Om goede offertes in te zien van mediators in de regio van Utrecht laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je onderneming? Hanssen Spronk Familierecht uit Utrecht levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug als het kan scheiden, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Utrecht.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Hanssen Spronk Familierecht
Branche
Mediation
KVK
30280029
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators