Hammerstein Mediation is een bemiddelaar die jou kan helpen met een onenigheid. Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan scheiden, zonder problemen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Amsterdam.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Hammerstein Mediation uit Amsterdam biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met mediators in de buurt van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.