error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Habets & Pfeifle advocaten en mediators is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een conflict. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van mediators in de buurt van Schiedam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Schiedam.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Habets & Pfeifle advocaten en mediators uit Schiedam biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Schiedam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Habets & Pfeifle advocaten en mediators
Branche
Mediation
KVK
61056561
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-06-2014
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators