Ontdekken wat Haasnoot Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van mediators in de omgeving van Putte.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Putte.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Scheiden

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Taken

Zo snel mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Putte.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Haasnoot Mediation uit Putte op de juiste plek.