error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Haasnoot Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Om passende prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de regio van Putte laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met een ander? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Haasnoot Mediation uit Putte verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Putte.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er komt veel kijken bij scheidingen. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Putte.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Haasnoot Mediation
Branche
Mediation
KVK
20159218
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-09-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators