error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Haak Mediation BV of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van mediators in de regio van Rotterdam.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Haak Mediation BV uit Rotterdam op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Rotterdam.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Haak Mediation BV
Branche
Mediation
KVK
24290089
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-01-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators