Meer informatie over wat Haak Mediation BV of een andere mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de regio van Rotterdam laat je jouw wensen achter in het formulier.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Rotterdam.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Haak Mediation BV uit Rotterdam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Rotterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.