Weten wat Guusje van de Ven Mediation & Training of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Amsterdam.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We doen zaken met partners in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Amsterdam.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Guusje van de Ven Mediation & Training uit Amsterdam verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.