error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Guusje van de Ven Mediation & Training is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een ruzie Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Amsterdam laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Guusje van de Ven Mediation & Training uit Amsterdam op de juiste plek.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Amsterdam.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Guusje van de Ven Mediation & Training
Branche
Mediation
KVK
34325738
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators