error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Grootjans Advocaten of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Doetinchem.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Doetinchem.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Grootjans Advocaten uit Doetinchem biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Doetinchem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met een groot aantal partners in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Grootjans Advocaten
Branche
Mediation
KVK
09171937
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2007
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators