error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Grootjans Advocaten is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om passende offertes te ontvangen van mediators in de buurt van Doetinchem laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Grootjans Advocaten uit Doetinchem goed.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Doetinchem.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Doetinchem.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Grootjans Advocaten
Branche
Mediation
KVK
09171937
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2007
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators