error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Groot Nibbelink Mediation is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van Zwolle.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Groot Nibbelink Mediation uit Zwolle op de juiste plek.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Zwolle.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Zwolle.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Groot Nibbelink Mediation
Branche
Mediation
KVK
62273787
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
12-01-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators