Weten wat Groenewoud Advocatuur & Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Nieuw-Vennep laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Nieuw-Vennep.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Groenewoud Advocatuur & Mediation uit Nieuw-Vennep levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Nieuw-Vennep.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.