Groenewegen Brink en Vlessing is een mediator die jou kan helpen bij een onenigheid. Om passende offertes te bekijken van mediators in de buurt van Heerenveen laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Heerenveen.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? Groenewegen Brink en Vlessing uit Heerenveen verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Heerenveen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.