error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Groenewegen Brink en Vlessing is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een onenigheid. Om goede kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in Heerenveen laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Groenewegen Brink en Vlessing uit Heerenveen verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Heerenveen.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Heerenveen.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Groenewegen Brink en Vlessing
Branche
Mediation
KVK
01168671
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1980
Medewerkers
29

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators