error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Groenberg Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Heerde.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Groenberg Mediation uit Heerde goed.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Heerde.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Heerde.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Groenberg Mediation
Branche
Mediation
KVK
56796706
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-01-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators