Erachter komen wat Groenberg Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Heerde.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Heerde.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We werken samen met ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Oplossingen

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Heerde.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Groenberg Mediation uit Heerde op de juiste plek.