Groen Caubo Montessori Advocaten is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Vul het formulier in en krijg gratis offertes van mediators in de omgeving van Almere.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Groen Caubo Montessori Advocaten uit Almere verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder obstakels? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Almere.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Almere.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!