error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Groen Caubo Montessori Advocaten is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de buurt van Almere.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Groen Caubo Montessori Advocaten uit Almere verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Almere.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Almere.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Groen Caubo Montessori Advocaten
Branche
Mediation
KVK
32142887
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators