Grijmans Advocaten en Mediators is een mediation specialist die jou kan helpen bij een onenigheid. Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de omgeving van Bolsward laat je jouw informatie achter in het formulier.

Diensten

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Bolsward.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Grijmans Advocaten en Mediators uit Bolsward verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Bolsward.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.