error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Grandjean Advocatuur & Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediators in de regio van Wijhe.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Grandjean Advocatuur & Mediation uit Wijhe goed.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Wijhe.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Wijhe.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Grandjean Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
08204033
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-08-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators