error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Grandjean Advocatuur & Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Om passende kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de buurt van Wijhe laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Wijhe.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Grandjean Advocatuur & Mediation uit Wijhe op de juiste plek.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Wijhe.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantbeleving staat altijd voorop!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Grandjean Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
08204033
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-08-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators