Graafland Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Om goede prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators in de regio van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We doen zaken met ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Amsterdam.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Graafland Mediation uit Amsterdam biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.