error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Graafland Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Graafland Mediation uit Amsterdam op de juiste plek.

Diensten

Zo spoedig als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Graafland Mediation
Branche
Mediation
KVK
34352618
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators