Weten wat Goudriaan Juridisch Advies & Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van mediators in de buurt van Alkmaar.

Ben je met een ander in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Goudriaan Juridisch Advies & Mediation uit Alkmaar op de juiste plek.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Alkmaar.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Alkmaar.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!