error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Goudriaan Juridisch Advies & Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van mediators in de buurt van Alkmaar.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Goudriaan Juridisch Advies & Mediation uit Alkmaar op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Alkmaar.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken op een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Alkmaar.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Goudriaan Juridisch Advies & Mediation
Branche
Mediation
KVK
69663270
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators