Gooische Meesters is een mediator die jou kan ontzorgen met een ruzie. Om passende kostenplaatjes te ontvangen van mediators in Bussum laat jij jouw details achter in het formulier.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met mediators in de buurt van Bussum.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Bussum.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Gooische Meesters uit Bussum goed.