error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Gooische Meesters is een mediator die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Bussum.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Gooische Meesters uit Bussum biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Bussum.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Bussum.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Gooische Meesters
Branche
Mediation
KVK
32145814
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators