Goethart Consultancy & Mediation is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een conflict. Om goede prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in Eindhoven laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom alleen met mediators in de regio van Eindhoven.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Eindhoven.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Goethart Consultancy & Mediation uit Eindhoven op de juiste plek.