error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Goed Geregeld Scheiden is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een ruzie Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in 's-Hertogenbosch laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Goed Geregeld Scheiden uit 's-Hertogenbosch op de juiste plek.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van 's-Hertogenbosch.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Goed Geregeld Scheiden
Branche
Mediation
KVK
58564721
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-08-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators