error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Goal Mediation is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een ruzie Om goede prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de regio van Hoogvliet Rotterdam laat je jouw details achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Goal Mediation uit Hoogvliet Rotterdam goed.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Hoogvliet Rotterdam.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Hoogvliet Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Goal Mediation
Branche
Mediation
KVK
60988606
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-07-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators