Weten wat Gezond Bedrijf of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de buurt van Meppel laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Meppel.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Gezond Bedrijf uit Meppel levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Meppel.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.