error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Gezond Bedrijf is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een ruzie Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Meppel laat jij jouw details achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Gezond Bedrijf uit Meppel op de juiste plek.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Meppel.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Meppel.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Gezond Bedrijf
Branche
Mediation
KVK
04080118
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators