error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Get Smart pensioenconsultants & Mediators of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte offertes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Oisterwijk laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Oisterwijk.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Get Smart pensioenconsultants & Mediators uit Oisterwijk op de juiste plek.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Oisterwijk.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Get Smart pensioenconsultants & Mediators
  • Jeneverbes 6, 5056KC, Oisterwijk
  • 013-5282232
  • getsmart.nu
Branche
Mediation
KVK
18056046
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1999
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators