error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Geschilmediation is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een onenigheid. Om goede prijsvoorstellen te bekijken van mediators in de buurt van Oudewater laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Geschilmediation uit Oudewater op de juiste plek.

Diensten

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Oudewater.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Oudewater.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Geschilmediation
Branche
Mediation
KVK
70400717
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators