Geschilmediation is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de regio van Oudewater laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Geschilmediation uit Oudewater op de juiste plek.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Oudewater.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Oudewater.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!