Meer informatie over wat Gerritsen Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van bemiddelaars in de regio van Doetinchem.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Doetinchem.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Gerritsen Mediation uit Doetinchem op de juiste plek.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Doetinchem.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.