Ontdekken wat Gerritse Poelman Advocaten of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de regio van Tilburg laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Gerritse Poelman Advocaten uit Tilburg biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Tilburg.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Tilburg.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!