error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Gerritse Poelman Advocaten of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in Tilburg laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Gerritse Poelman Advocaten uit Tilburg biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Tilburg.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met mediators in de buurt van Tilburg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We doen zaken met partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Gerritse Poelman Advocaten
Branche
Mediation
KVK
17242704
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators