GerrieWisse Mediator is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een ruzie. Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van mediation bedrijven in de buurt van Middelburg.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Middelburg.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij GerrieWisse Mediator uit Middelburg goed.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Middelburg.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.